Asociația Invenovi

Educația este un domeniu ce asigură specialiștii din toate celelalte domenii, atât în prezent, cât și pentru viitor. De aceea, Asociația Invenovi consideră că asigurarea calității în educație poate conduce la o viață de calitate pentru toți cetățenii unei țări, prin furnizarea persoanele competente, în mod continuu. Indiferent de evenimentele ce au loc la nivel local, național sau mondial, educația trebuie să continue și să ajungă la cât mai mulți dintre noi, iar în situații de criză este esențială.

Asociația Invenovi a fost înființată de câțiva voluntari entuziaști care s-au întâlnit în cadrul proiectului de localizare (traducere și adaptare) a platformei Khan Academy. Ei și-au propus să îl completeze cu domenii specifice limbii române.

Misiunea asociației este de a reduce decalajele la nivel educațional între persoane provenind din diverse medii (sociale, economice, familiale, etc.) prin oferirea de resurse educaționale gratuite de calitate. Așa cum reiese chiar din numele asociației, “inovarea în învățare” este cheia adaptării la condițiile și beneficiarii cărora ne adresăm.

Deși nu sunt nici trei ani de la înființare, voluntari de toate vârstele ni s-au alăturat și am reușit să derulăm o serie bogată de proiecte educaționale, atât în școli cât și în mediul online. Am avut mai mulți parteneri, cărora le mulțumim din tot sufletul.

Ne puteți cunoaște mai bine urmărindu-ne pe canalele de social-media sau vizitând site-ul asociației.