Adolescenți

Tir cu ARCUL

Când vine vorba de abilități și concentrare, tirul cu arcul este o activitate în aer liber pe care fiecare ar trebui să o experimenteze;

Arcul a fost folosit mai întâi la vânătoare, apoi în luptă.

Tirul cu arcul face parte din activitățile extracurriculare din multe școli, mai ales în Săptămâna Altfel, așa că este posibil să fii deja familiarizat. Iar dacă nu ai mai încercat pâna acum, este relativ ușor de înțeles.

Ai posibilitatea să concurezi împreună cu prietenii tăi.

CAMPING la tine în curte


Bucură-te împreună cu prietenii de cerul nopților calde de vară și ceva distracție în jurul unui foc de tabără în curtea ta. Focurile de tabără sunt întotdeauna un moment bun.

Curtea ta este locul ideal de camping. Fiecare poate să vină cu saci de dormit, cort, saltele pneumatice sau saltele reale din casa ta. Nu uita de ceva gustări și sucuri.

Nu uita de măsurile de siguranță, sunt importante! De asemenea, anunță un adult de intenția ta. 


Tu de ce porți bijuterii?

Nu se știe de ce oamenii au început să poate bijuterii. Poate pentru că le plăcea să își vadă corpul decorat sau poate pentru că le plăcea senzația pe care o produceau bijuteriile pe corp atunci când se mișcau. 

Apoi au început să transmită mesaje celor din jur cu bijuteriile. De exemplu șeful unui trib arată diferit, iar diferit poate însemna alte haine, alte bijuterii sau alte tatuaje și însemne pe corp. În Europa regii purtau coroane din aur cu nestemate. Alteori bijuteriile, cele de tipul amuletelor și talismanelor ofereau protecție purtătorului. 

Azi o bijuterie nu mai trebuie sa fie din metale prețioase cu perle și nestemate. O bijuterie poate să fie din orice – pene, piele, plastic. Ai o mare libertate să îți decorezi corpul. 

Tu ce vrei să transmiți atunci când alegi bijuteriile pe care le porți?